Jochem Myjer

komiek | schrijver

Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario. 

"Myjer is de grote publiekslieveling van het Nederlandse cabaret, met shows die barsten van vrolijkheid en optimisme, maar nooit leeghoofdig worden, al was het maar omdat Myjer zo'n begenadigd performer is en hij zijn shows minutieus in. elkaar zet en van allerlei creatieve toeters en bellen voorziet." - VARAGids

In seizoen 21/22 speelde Jochem niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. 'De Gorgels en de laatste kans' stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestseller top 60.

In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show Net alsof, waarmee hij momenteel door het hele land tourt.

Nu te zien

Net alsof

Lief publiek, 

Na mijn laatste show ‘Adem in, Adem uit’ heb ik ruim drie jaar niet opgetreden. Ik sta dan ook te popelen om jullie eindelijk weer te zien. 

Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar mijn nieuwste show ‘Net Alsof ‘ over gaat. Maar bij de leukste feestjes vroeger stond altijd op de uitnodiging: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch? Tot snel!  Liefs, Jochem Myjer

september 2024

dinsdag 10

Jochem Myjer

Net alsof Leidse Schouwburg in Leiden
woensdag 11

Jochem Myjer

Net alsof Leidse Schouwburg in Leiden
woensdag 18

Jochem Myjer

Net alsof Stadstheater in Zoetermeer
Bekijk de hele speellijst