Bas Hoeflaak

acteur

Bas Hoeflaak (Haarlem, 1973) studeerde af aan de Kleinkunstacademie en maakte jarenlang deel uit van het glorieuze cabaretduo Droog Brood. Daarnaast was Bas te zien in films (Het Irritante Eiland, Adios Amigos) en in komische tv-series (Sluipschutters, Toren C). Vorig jaar keerden Sluipschutters terug, zagen we Bas in zijn eerste televisie hoofdrol in Harkum, op het witte doek naast Linda de Mol in April, May en June รจn in de familievoorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses van Theater Rotterdam.

Nu te zien

Rare Tijden (KPN)

Hoe overleef je als bedrijf de coronacrisis? Manager Ton (Ferdi Stofmeel) komt erachter dat leidinggeven op afstand helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de dagelijkse video meetings zet hij alles op alles om zijn bedrijf te redden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Lukt het hem om zijn opstandige team weer in het gareel te krijgen?

De satirische YouTube serie speelt zich volledig af in de arena van een video vergader app. De thuiszittende tv-makers bedachten het idee tijdens de lockdown. Naast Bas Hoeflaak bestaat de cast uit Ferdi Stofmeel, Tina de Bruin, Loes Schnepper en Nora El Koussour.

Bekijk de zes afleveringen hier.


Contact